POGLEDAJTE VIDEO

Srpsko narodno vijeće satiričnim spotom najavljuje manjinske izbore, režirao ga je Predrag Ličina

Od spikerice se traži da rečenicu ponovi na hrvatskom, srpskom, albanskom, talijanskom... Na što ona kaže: ‘Hoćeš i na nepalskom?‘

Predrag Ličina

 Marko Todorov/CROPIX

Predrag Ličina, redatelj poznate zombi komedije "Posljednji Srbin u Hrvatskoj", snimio je novi spot za Srpsko narodno vijeće (SNV) najavljujući manjinske izbore 7. svibnja 2023. pod krilaticom "Pred nama su izbori koje je teško izgovoriti, a jako su bitni".

U satiričnom spotu od spikerice se traži da rečenicu "7. svibnja održavaju se izbori za članove vijeća i pripadnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i regionalne samouprave" ponovi na hrvatskom, srpskom, albanskom, talijanskom, mađarskom, romskom... Na što ona kaže: "‘oćeš još i na nepalskom?".

Spikericu je utjelovila Marina Redžepović, poznata po glavnoj ulozi u hvaljenom filmu "Zbornica", a glumi i u popularnoj TV seriji Nove TV "Kumovi".

Ličina je već prije u svom prepoznatljivom stilu snimio spot za SDSS, "Pupi je kriv za sve", a najveću pažnju javnosti zaokupio je spot snimljen prije dvije godine s Goranom Bogdanom, Hristinom Popović i Severinom u glavnim ulogama, "Hejt SLOVEni, još ste živi?" u kojem protagonisti, glumeći mušterije i trgovce, sa širokim osmijesima na licima izmjenjuju govor mržnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 13:28