ODBACUJU NAPISE

Štajduhar: ‘Ekipe HEP-a neprestano su na terenu stradalom u potresu u tri smjene i vikendom‘

‘Napominjemo da je priključenje kontejnera ili kontejnerskih naselja postupak koji zahtjeva određeno vrijeme‘, poručuju iz HEP-a
Ilustracija
 Zeljko Hajdinjak/Cropix

Direktor distribucijskog područja Sisak Mario Štajduhar odbacio je u subotu prozivke kako HEP-ove ekipe tijekom vikenda ne rade na terenu stradalom u potresu poručivši da se radi tijekom cijelog vikenda i to u tri smjene kako bi se korisnici ponovno priključili na mrežu.

"Pojavila se još jedna dezinformacija. Naše ekipe neprestano su na terenu u tri smjene i vikendom. Broj telefona za intervencije objavljujemo neprestano. Ponavljam ga i ovom prilikom, a to je 0800 300 418 i pozivamo građane da nazovu", rekao je Štajduhar Hini upitan o medijskim napisima prema kojima HEP-ovci tijekom vikenda ne rade te za priključenje primjerice privremenog smještaja na mrežu treba čekati i nekoliko dana.

Proteklih dana, kaže, primijetili su neodgovorne izjave pojedinaca koji ih "koriste u svrhu političke promocije i na taj način dezinformiraju građane i vrijeđaju sve zaposlenike HEP-a".

"Od dana potresa do danas radimo istim intenzitetom i bez pauze", ističe direktor distribucijskog područja Sisak.

Napominje i kako je do danas na mrežu spojeno više od 600 privremenih smještajnih objekata. "Priključenje kontejnera ili kontejnerskih naselja je tehnički postupak koji zahtjeva određeno vrijeme. Ponegdje je potrebno napraviti izvode iz trafostanice, postaviti kabele koji se na nekim mjestima moraju ukopavati, provesti instalaciju privremenog priključka, ali mi sve činimo da se to obavi u najkraćem mogućem roku", poručio je Štajduhar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:58