SLATKA PORUKA

Stanković nakon gostovanja mladog inovatora dobio neobičnu zamolbu gledatelja: ‘Ja sam jedan dida...‘

Voditelj emisije Nedjeljom u 2 je njegovu poruku prenio na Facebooku uz komentar ‘kakav djed!‘
Aleksandar Stanković i Albert Gajšak
 Hrt/screenshot

Prošlotjedna emisija Nedjeljom u 2 emitirana je u nesvakidašnjim uvjetima jer je voditelj Aleksandar Stanković neposredno prije doznao da ima koronu pa je emisiju vodio iz svog doma.

Gost mu je bio mladi inovator Albert Gajšak, tvorac igračaka koje su oduševile svijet. Gajšak je pričao o svom poduzetničkom putu i oduševio jednog gospodina koji se kasnije javio Stankoviću, a poruku je voditelj objavio na Facebooku.

Gospodin u njoj piše kako je djed te da bi svom unuku volio nabaviti Gajšakov 'kit' za izradu ručne konzole za igre.

- Poštovani g. Stankoviću. Zadnja emisija u kojoj je gostovao Albert Gajšak mi je bila odlična! Možete li mi odgovoriti gdje bih mogao naći "kit" za izradu koji je prezentirao g. Gajšak gostujući u vašoj emisiji? Naime, ja sam jedan dida koji je unuka pratio od vrtića do polaska u školu, sada je u trećem razredu. Mi smo veliki dio vremena provodili u kojekakvim popravcima i slaganjima tako da je on u vrtiću, kada se nešto pokvarilo od igračaka, rekao "s didom ćemo popraviti". Ta sklonost mu je ostala do sada, a ja bih volio nabaviti taj "kit" pa da možda stvorimo nekog novog Gajšaka jednog dana. Zamolba je neobična, ispričavam se, ali vrijedi pokušati. Zahvaljujem!, napisao je gospodin.

Stanković je njegovu poruku prenio na Facebooku uz komentar "kakav djed!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:23