U 4 SATA UJUTRO

STANOVNICI ZAGREBAČKOG KVARTA U ČUDU PROMATRALI FILMSKE SCENE ISPRED LOKALNOG DUĆANA 'Policija je stigla pod rotirkama i rastrčala se na sve strane'

 Damir Krajač / CROPIX

Prava drama odvijala se u srijedu oko 4 sata ujutro u ulici Kamenarka u novozagrebačkim Dugavama nakon što je policija dobila dojavu o provalničkom dvojcu koji je obio lokalni Plus market.

Dok su provalnici marljivo praznili unutrašnjost, odabirući veću količinu cigareta koje su stavljali u košare i vreće te ih potom iznosili, novozagrebački su policajci vrlo brzo stigli na poprište akcije. Susjedi koji su promatrali filmske scene još satima nakon očevida nisu ih prestajali prepričavati. Ta je trgovina već nekoliko puta bila na meti lopova, a cijeli “šoping” snimile su nadzorne kamere.

- Policija je stigla pod rotirkama. Na parkiralištu su bile posložene stvari koje su lopovi iznijeli i pripremili za odvoz. Čim su vidjeli muriju, dali su se u bijeg ignorirajući pritom policijsko upozorenje da stanu. Mlađi u ranim 20-ima je uhićen u neposrednoj blizini zgrade, u susjednom dvorištu, dok je stariji, za kojega smo kasnije čuli da mu je neki rod, uhvaćen puno dalje u nekom grmlju. Policajci su odradili dobar posao i rastrčali se na sve strane da ih uhvate - kaže za Jutarnji list jedna od stanarki ulice.

Jesu li u pitanju recidivisti doznat će se nakon dovršetka kriminalističke obrade, koja je u tijeku. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o 20-godišnjaku i njegovu ujaku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:12