DOM ZA STARE U ŠIBENIKU

Starica posvetila pjesmu Jadranki Kosor: Živjela nam naša predsjednica Vlade, koja dobro upravljati Hrvatskom nam znade

 jadrankakosor.hr

Jadranka Kosor posjetila je Cvjetni dom za stare i nemoćne u šibeniku. Tom prilikom štićenica doma Nevenka Gregorov s otoka Zlarina izrecitirala je predsjednici HDZ-a pjesmu kojom joj je zahvalila za svu njenu pomoć domu, objavljeno je na službenim stranicama Jadranke Kosor .

- Radosni smo što nam je gđa. Kosor ponovno došla – čulo se među stotinjak štićenika Cvjetnog doma u Šibeniku, ustanove za stare i nemoćne, za ljude koji su s osmijehom na licu dočekali dragu gošću.

Veselili su se posjeti Jadranke Kosor, predsjednice HDZ-a, jer dobro znaju što je kao potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti učinila za njih i njihov Cvjetni dom.

- Tada nam je ministarstvo gđe. Kosor uredilo dnevni boravak i četiri apartmana, koja je ona svečano otvorila, a istovremeno je osnovan i Centar za pomoć u kući te je u tu svrhu kupljen brod kojim se prevoze naši korisnici s otoka i kojima u njihove otočke domove stiže neophodna pomoć – ponosan je Tomislav Ninić, ravnatelj Cvjetnog doma.

Štićenici doma pozorno su slušali kada im se biranim riječima obratila predsjednica Kosor, a nakon toga Nevenka Gregov, slijepa štićenica s otoka Zlarina, izrecitirala je pjesmu koju je u znak zahvalnosti napisala za dragu gošću:

Živjela nam naša predsjednica Vlade

Koja dobro upravljati Hrvatskom nam znade





Živjela nam milijune dana

Jer je ona u Hrvatskoj omiljena dama





Dao joj zdravlje dragi Bog

Što je posjetila ovaj starački dom





I neka joj u životu sve ugodno bude

Jer je ohrabrila ove nemoćne ljude





Više nam vrijedi gospođa Jadranka Kosor

Nego da je puna zlata planina Mosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 03:34