NEZABORAVNO ISKUSTVO

ŠTEFANIĆ ODLAZI S N1 TELEVIZIJE 'Kažu ljudi, pa kako i zašto, baš si u top formi... Baš zato. Kad vidim koliko ih nije na vrijeme otišlo'

 
 Davor Pongračić / CROPIX

Petar Štefanić, koji je na N1 televiziji vodio je emisiju 'Pressing', otkrio je da od stuednog više ne radi tamo. Umjesto njega, novi voditelj emisije je Ilija Jandrić.

"Ako ikog zanima, još danas i sutra sam N1, a onda dalje svojim putem, pa di se stigne. Bilo je ovo nezaboravno iskustvo, firmi čestitam 5 godina postojanja i zahvaljujem svima s kojim sam surađivao. Kažu ljudi, pa kako i zašto, pa baš si u top formi... Pa slažem se, baš zato. Tako je meni bilo žao kad je Mateja Svet otišla, a ja kao klinac se pitao, pa kako ide kad je sad najbolja. Kad vidim koliko ih nije na vrijeme otišlo i koliko bi ih tek trebalo... Nema razloga za tugu, vidimo se i čujemo već negdje, neće se svijet baš izokrenuti", napisao je na svom profilu na Facebooku.

Štefanić je u novinarstvu 18 godina, od 2001. godine počeo je raditi na Hrvatskom radiju, u redakciji unutarnje politike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:10