SRETAN KRAJ

'STEPHANIE SE PONOVNO RODILA!' Majka male Zadranke zahvalila na pomoći

Na računu je ostalo oko 1,5 milijuna kuna što će ići u zakladu 'ACM Stephanie' za pomoć obiteljima oboljelih od ACM sindroma
 Luka Gerlanc / CROPIX

ZADAR - " Stephanie sada spava normalno, vesela je, razigrana... dobila je 7 kilograma i narasla 9 centimetara. Velika hvala svima koji su se uključili u našu akciju i omogućili da naše dijete ozdravi i ima sretno djetinjstvo. Stephanie se ponovo rodila" - kazala je Anita Milda u četvrtak u zadarskoj Gradskoj knjižnici, gdje je organizirana konferencija za novinare kako bi roditelji petogodišnje Stephanie Milda , oboljele od ACM-a predstavili javnosti troškove liječenja, te najavili osnivanje zaklade za pomoć obiteljima djece oboljele od iste bolesti.

Prema informacijama Ivice i Anite Milda, roditelja petogodišnje Stephanie, u humanitarnoj akciji za njezino je liječenje prikupljeno 2,8 milijuna kuna, od čega je 1,6 milijuna kuna potrošeno na medicinske troškove u SAD-u.

Na računu je ostalo oko 1,5 milijuna kuna što će ići u zakladu ''ACM Stephanie'' za pomoć obiteljima oboljelih od ACM sindroma.

- Trenutno smo u dogovorima s Općom bolnicom Zadar i Klaićevom bolnicom čiji će se liječnici uključiti u stvaranje tima stručnjaka- kazali su Anita i Ivica Milda. Dodali su kako Stephanie sada čekaju liječničke kontrole na koje svake godine mora ići u SAD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:09