NA JADRANU KIŠA

STIGLA NOVA PROGNOZA VREMENA Izvirit će sunce, temperature se dramatično penju, ali samo nakratko... Uskoro nam stiže novi snijeg?

Zagreb, 070213.Sunce je unatoc hladnom vremenu izmamilo gradjane na terase ugostiteljskih objekata u centru grada.Na fotografiji: zena u setnji sa djetetom.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

Unutrašnjost Hrvatske jutros se probudila na temperaturi koja je bila malo ispod nule. Jutro je pretežno oblačno, mjestimice s maglom, a prijepodne se u sjeverozapadnim područjima očekuje slaba kiša, a od sredine dana i u Slavoniji i Baranji. Najviša dnevna temperatura kretat će se između 3 i 8, a na Jadranu od 9 do 14 °C.

Na Jadranu će danas biti djelomice, a mjestimice i pretežno sunčano. Ujutro će puhati slaba i umjerena bura, danju sjeverozapadnjak.

Već od utorka u unutrašnjosti jutarnje temperature podići će se iznad nule, a izvirit će i sunce.

Bit će stabilno i suho, a najtoplije će biti u četvrtak, kada će najviša dnevna temperatura doseći 14 stupnjeva. Sunce će u unutrašnjosti sjati sve do vikenda, a u nedjelju nas opet očekuje zahlađenje i naoblačenje s mjestimice mogućim snijegom.

Na Kvarneru i sjevernim otocima, kao i u Zadru od sredine tjedna očekuje se kiša, a temperature se neće pretjerano mijenjati u odnosu na današnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:08