#OSTAJEMDOMA

ŠTITIMO SEBE I BLIŽNJE: SVAKI DAN UZ VAS Nedjeljno izdanje Jutarnjeg lista napravljeno je u potpunosti od kuće, bez ijednog čovjeka u redakciji!

 

Zbog pandemije koronavirusa mijenja se način života na kakav smo navikli - vrijeme je da maksimalno izbjegnemo sve nepotrebne socijalne kontakte i tako zaštitimo jedni druge.

Kampanju #ostajemdoma uz Hanza Mediju podržali su brojni poznati Hrvati - apeliramo, prije svega, na zaštitu starijih od 65 godina, a u spomenutu, hvalevrijednu inicijativu svakim danom uključujemo istaknute umjetnike, sportske, estradne i društvene radnike - svi oni obilježili su naše živote svojim djelovanjem i inspirirali nas svojim radom, primjerom, uspjehom, a sad nam u posebnoj rubrici #ostajemdoma prepričavaju svoja iskustva u samoizolaciji.

No redakcija Jutarnjeg lista sad je otišla i korak dalje - kako bi zaštitila svoje zaposlenike i njihove obitelji, naša redakcija je cijelo nedjeljno izdanje Jutarnjeg lista napravila od kuće, bez ijednog čovjeka u redakciji!

Prazna redakcija Jutarnjeg lista

Reporter Matija Boltižar s terena

Štitimo sebe i bližnje: svaki dan uz vas!

Ovo izdanje u cijelosti smo napravili bez fizičke prisutnosti novinara,

fotoreportera, urednika, grafičara i lektora u redakciji.

S terena i iz domova odgovorno vam donosimo sve vijesti i priče.

Vaš Jutarnji

Iz nedjeljnog izdanja Jutarnjeg lista izdvajamo:

* Donosimo veliku reportažu o herojima iz Zarazne - oni su iscrpljeni i neizmjerno umorni, ali ne odustaju i poručuju vam da ostanete doma

* Proveli smo dan na terenu s volonterima Crvenog križa: Oni su svaki dan u službi humanosti

* Ugledna hrvatska znanstvenica trafa kako zaustaviti Covid-19: "Situacija je ozbiljna i neće sve biti gotovo za dva mjeseca, no ne treba paničariti. Slušajmo stručnjake!"

* Miljenko Jergović piše o Andriji Štamparu - od dječaka među slavonskom sirotinjom do osnivača Svjetske zdravstvene organizacije

* Ljubav na daljinu - Oskar Mažgon je iz Celja, a Jelena Šekelj Varaždinka, kilometraža malo veća od stotinjak kilometara od prije nekoliko dana za njih je zbog korone nepremostiva

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:29