PROBLEMI SE GOMILAJU

Što se to događa u Zagrebu? Pukla još jedna cijev, bez tople vode ‘pola‘ metropole!

Sve terenske ekipe HEP-Toplinarstva su angažirane na hitnom lociranju i sanaciji puknuća vrelovoda, javljaju iz te tvrtke
Ilustracija
 Goran Mehkek/Cropix

Zbog puknuća magistralnog vrelovoda u Klanjačkoj ulici u ponedjeljak u 15 sati privremeno će biti obustavljena opskrba toplom vodom u Gajnicama, Malešnici, Španskom, Rudešu, Prečkom i u zapadnom dijelu Vrbana, izvijestilo je HEP-Toplinarstvo.

Također, navodi u propćenju HEP-Toplinarstvo, bez isporuke toplinske energije trenutno su krajnji kupci u Novom Zagrebu, gdje je u tijeku utvrđivanje lokacije puknuća vrelovoda, dok je krajnjim kupcima u istočnom dijelu Zagreba normalizirana isporuka toplinske energije.

Najavljuju da je predviđeno vrijeme trajanja obustave isporuke toplinske energije krajnjim kupcima u zapadnom dijelu Zagreba (Gajnice, Malešnica, Špansko, Rudeš, Prečko i Vrbani) do sutra u jutarnjim satima, a vrijeme trajanja obustave u Novom Zagrebu ne mogu predvidjeti jer je u tijeku lociranje mjesta puknuća vrelovoda.

Nakon što se utvrdi točno mjesto puknuća opseg obustavljenih naselja će se smanjiti, odnosno obuhvatit će krajnje kupce koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz puknute vrelovodne cijevi, dok će ostalim krajnjim kupcima biti osigurana kontinuirana isporuka toplinske energije, navodi se u priopćenju.

Sve terenske ekipe HEP-Toplinarstva su angažirane na hitnom lociranju i sanaciji puknuća vrelovoda te će uložiti maksimalne napore da radovi završe u najkraćem roku, poručuju iz te tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. siječanj 2022 08:43