ZASKOČILI GA S LEĐA

Stradao transvestit: Adnan, sada Sandra, u Koprivnici dobio batine

Danskog transvestita podrijetlom iz BiH od težih je batina spasio vozač koji je izašao iz svog automobila i otjerao napadače
 DUBRAVKO VUTUĆ / PODRAVSKI LIST

KOPRIVNICA - Dvojica mladića ovaj vikend pretukla su Adnana Buljubašića, danskog transvestita bosanskohercegovačkih korijena, koji posljednjih godina često boravi u Koprivnici. O Adnanu, odnosno Sandri, Jutarnji je nedavno objavio reportažu, odnosno potresnu životnu priču sa zlostavljanjem i silovanjem u krugu obitelji.

Zaskočili ga s leđa

Nepoznati napadači Adnana su zaskočili s leđa nakon rukometne utakmice u petak navečer, a od težih batina spasio ga je hrabri vozač koji je vidio što se događa, izašao iz automobila i otjerao napadače.

- Vraćao sam se u hotel kada su me mladići počeli vrijeđati, a jedan me svom snagom udario u potiljak - kaže Adnan.

Policija istražuje napad

- Srušio sam se na tlo, a oni su me i dalje udarali. Tko zna što bi se dogodilo da nije naišao muškarac koji se približavao autom i vidio što se događa pa je stao, pomogao mi i obranio me. Onda smo pozvali policiju - ispričao je nakon napada Adnan i dodao da mu je žao zbog svega, a posebno je žalostan jer je mislio da je Koprivnica tolerantnija sredina. Policija provodi istragu o ovome nemilom događaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:16