BIANCA MATKOVIĆ

STRUČNJAKINJA ZA POLITIČKI MARKETING I BIVŠA HDZ-ova POLITIČARKA 'Milanović je poslao sve bitne poruke, imao je apsolutno dobro iskomuniciran govor'

 
Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović, Bianca Matković (u krugu)
 Goran Mehkek / CROPIX

Zoran Milanović svečano je u utorak pred predsjednikom Ustavnoga suda Miroslavom Šeparovićem prisegnuo za 5. predsjednika Republike Hrvatske, obvezavši se na vjernost Ustavu.

Svečanost inauguracije komentirala je za RTL stručnjakinja za politički marketing i bivša HDZ-ova zastupnica i ministrica Bianca Matković, koja je u prošlosti radila i s Milanovićem.

- Ova je inauguracija bila toliko emotivna zbog zatvorenog prostora i manjeg broja uzvanika, ali i pjesama, prisutnosti obitelji. Vrlo emotivna inauguracija, analizira Matković.

Kaže kako je Milanović unaprijed pozivajući da mu se oproste pogreške zapravo priznao da je svjestan da će ih biti.

- Griješiti je ljudski, ali ovo je bio apsolutno dobro iskomuniciran govor. Poslao je sve bitne poruke. Mislim da je ovo bio jedan ljudski i politički govor, poručila je Matković.

Osvrnula se i na mandat Kolinde Grabar-Kitarović.

- Mislim da je mandat dobro odradila, da je dala jedan ženski 'dodir'. Bila je žena na toj funkciji, a to nije lako. Ženu se secira za sve, od odjeće, frizure, šminke... Ali poznavanje engleskog jezika, ponašanje u određenim međunarodnim krugovima sigurno je pomoglo u brendiranju Hrvatske, uvjerava Matković.

Objašnjava i da je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva dobro iskoristila momentum što je cijeli svijet znao za Hrvatsku, iako sam uspjeh Vatrenih nije imao veze s njom.

- Ja gdje god sada putujem, svi znaju za našu ekipu, ali svi znaju i za našu predsjednicu, navodi Matković za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:37