(AVAN)TURIZAM

'Šupljom' bankovnom karticom 12 dana besplatno uživali u čarolijama ljeta

Makarska 150707.Makarska plaza prepuna je turista.Unatoc opasnom suncu turisti se suncaju. Zene u toplesu svakodnevni su prizor.Foto : Ivo Ravlic / cropix
 Ivo Ravlić / CROPIX

ŠIBENIK - "Šupljom" kreditnom karticom ostavljenom kao garancija plaćanja hotelskih usluga, dvoje mladih turista iz BiH,ugodno su i za sada besplatno proveli 12 dana ljetovanja u hotelu "Niko" u sklopu hotelskog turističkog centra "Solaris" kod Šibenika.

Naime, nakon što su se pošteno nauživali mora, sunčanja, romantičnog zalaska sunca, te svega što pruža intima hotelske sobe, mladi su Bosanc spakirali kofere i iznenada napustili hotel.

Osoblje istog, potom je u svrhu podmirenja računa bezuspješno pokušavalo "opeglati" njihovu bankovnu karticu na ukupan iznos od 18.856 kuna, te su slučaj prijavili policiji koja je brzo pronašla mladi par, koji su uz kaznenu prijavu privelu dežurnom istražnom sucu nadležnog Županijskog suda.

Obitelj iz Čakovca osumnjičena za prijevaru jer nisu platili 10-dnevno ljetovanje

Zbog sumnji da su prevarili 49-godišnju mještanku Jadranova policajci iz Crikvenice pokrenuli su kriminalističko istraživanje nad jednom obitelji iz Čakovca. Oni su naime nakon 10-dnevnog boravka i ljetovanje obećali vlasnici apartmana da će joj troškove u iznosu od 2 600 kuna platiti putem bankovnog računa, a s obzirom da to nisu učinili prijavila ih je policiji. ( A. K.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:35