MUŽEVI 'OUT', SUPRUGE 'IN'

Supruge HDZ-ovih prognanika još uvijek plaćaju članarinu stranci: Mirjana Sanader i Đenka Rošin i dalje su članice HDZ-a!

Supruge HDZ-ovih prognanika i dalje uredno plaćaju članarinu stranic koja navodno iznosi dva posto njihove mjesečne plaće
 Vojko Bašić, Jadran Babić/CROPIX

ZAGREB - Supruge HDZ-ovih prognanika Ive Sanadera i Jerka Rošina još uvijek su na listi članova HDZ-a koji redovito plaćaju članarinu, piše tportal.

Još uvijek nije poznato hoćeli Đenka Rošin i Mirijana Sanader otkazati članstvo i prestati puniti HDZ-ov proračun. Članarina u HDZ-u navodno iznosi dva posto mjesečne plaće člana.

Podsjetimo, Ivo Sanader izbačen je iz HDZ-a nakon pokušaja puča kojim se želio vratiti u političke vode. S druge strane, Jerko Rošin je prije otprilike dva tjedna iz medija doznao da je izbačen iz HDZ-a .

Nije znao ni razloge izbacivanja iz stranke, te je pretpostavljao da je problematična bila njegova izjava u medijima kojom je rezultat na izborima nazvao velikim neuspjehom. Najavio je kako će 'zatražiti pravdu zbog 'nestatutarnog izbacivanja' iz stranke na sudu časti HDZ-a'.

Originalan članak pročitajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:10