‘VIDOVITI MARIJAN‘

Šuška se da će Zekanović biti 78. Plenkovićeva ruka u Saboru, evo što on kaže o tome...

Pavliček ga je prozvao kao buduću 78. Plenkovićevu ruku u Saboru i preporučio mu da vodi računa o tome da sačuva svoj obraz

Hrvoje Zekanović

 Damjan Tadic/Cropix

"Izgleda da nije vidoviti Milan nego vidoviti Marijan Pavliček kad tako nešto tvrdi. Uopće se ne želim s tim gospodinom baviti, on je koalirao s HDZ-om gdje je god mogao i išao je na tajne sastanke s tim istim Plenkovićem za kojeg mene sada proziva da ja s njim nešto surađujem. Imam tema sto, a on očito samo jednu, mene. Stvarno se ne bih bavio s tim političarem na margini, to je kao da se bavim gradskim vijećnicima u Drnišu, a jesam za teritorijalni integritet Ukrajine.", oštro je komentirao Hrvoje Zekanović navode svog donedavnog političkog saveznika Marijana Pavličeka s kojim je bio u Hrvatskim suverenistima, a koji ga je u srijedu prozvao kao buduću 78. Plenkovićevu ruku u Saboru i preporučio mu da vodi računa o tome da sačuva svoj obraz.

Pavliček je rekao da ga ne bi uopće čudilo da Zekanović završi kao dio vladajuće koalicije, podsjetio je da je svoj prvi mandat i zaradio na HDZ-ovoj listi te izrazio čuđenje što se Zekanović uopće bavi temom Ukrajine i angažira oko Deklaracije o Ukrajini koju priprema HDZ - ustvrdivši da je to samo "alat" da podrži vladajuću koaliciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:32