OPSKRBITE SE...

Sutra je blagdan, a onda je nedjelja: Provjerite kako ovaj vikend rade supermarketi i shopping centri

Konzum je izvijestio da će prema posebnom radnom vremenu sutra raditi dvije poslovnice

Ilustracija

 Andreja Thomas/Cropix

U subotu, 18. studenoga, u Hrvatskoj je neradni dan. Obilježava se Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, što znači da ove subote trgovine neće raditi.

Sve osim Konzuma, koji je na svojim stranicama izvijestio da će 18. studenoga prema posebnom radnom vremenu raditi dvije poslovnice.

Riječ je o prodavaonicama na sljedećim adresama u Zagrebu: Avenija Marina Držića 4 od 8 do 15 sati te Kišpatićeva 12 od 8 do 13 sati.

Na blagdan 18. studenoga bit će zatvorene sljedeće trgovine: Lidl, Spar i Interspar, DM, Bipa, KTC, Kaufland, Plodine, Müller, Bauhaus, Pevex, Emmezeta i Ikea.

Ista je situacija i trgovačkim centrima. Na blagdan neće raditi Arena Zagreb, dva zagrebačka te jedan splitski City Center One. U City Center One Eastu će u subotu Cineplexx i Wettpunkt raditi prema redovnom radnom vremenu.

Iz Arena Zagreba su poručili da će sutra raditi samo kino, casino i pojedini ugostitelji. U nedjelju ponovno otvaraju svoja vrata za kupce. Na isti način posluje i Avenue Mall.

City Center One Zagreb East i City Center One Zagreb West te splitska podružnica također će raditi 19. studenog.

Designer Outlet Croatia bit će zatvoren sve do ponedjeljka.

U subotu 18. studenog West Gate neće raditi, izuzev igraonice Family Park, kuglane West Bowling i Germania Casina koji će raditi prema redovnom radnom vremenu. U nedjelju su ponovno otvoreni.

Kako će raditi prodavaonice Konzuma diljem Hrvatske ove nedjelje možete provjeriti OVDJE.

Lidl je poručio da će ove nedjelje 19. studenoga sve njihove poslovnice biti otvorene. Isto vrijedi i za Kaufland.

Najažurnije informacije o radnom vremenu nedjeljom u prodavaonicama Plodina provjerite OVDJE.

Radno vrijeme trgovina Interspara i Spara provjerite OVDJE.

U nedjelju 19. studenoga Ikea neće raditi. Što se tiče Decathlona, ovu nedjelju radit će poslovnice Zagreb Istok, Zagreb Zapad, Varaždin i Osijek.

Point Shopping Center imat će 19. studenog radnu nedjelju, baš kao i Shopping centar Prečko te Supernova Buzin, Supernova Cvjetni i Supernova Garden Mall. King Cross Jankomir otvoren je svake nedjelje do kraja godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:21