POTPUNO REDIZAJNIRAN

SUTRA: Prvi broj relansiranog magazina Studio s memorijalnim specijalom o tragičnoj smrti Dolores Lambaše

ZAGREB - Novi, potpuno redizajnirani magazin Studio, od sada na raskošnom papiru i 92 stranice, u svom prvom broju donosi memorijalni specijalni prilog posvećen tragičnoj smrti Dolores Lamabaše.

Na 16 specijalnih stranica obrađen je život i prerani odlazak mlade glumice, s nikad viđenim privatnim fotografijama, reakcijama prijatelja i poznanika, i novim detaljima iz biografije.

Osim specijala, Studio donosi najveći TV vodič u Hrvatskoj, s više od 50 kanala, najrenomiranije hrvatske TV kritičare i analitičare, najave najboljih filmova, serija i sportskih spketakala, sadržaj sapunica, specijalni TV horoskop i brojne druge novosti.

Od ovog broja za Studio pišu ugledni chef Mate Janković, kao i Nenad Polimac, Mladen Pleše, Ćiro Blažević, Vuk Radić i drugi.

Svoju životnu priču za novi Studio ispripovijedala je Jagoda Kaloper, legendarna glumačka diva i prva seks-diva Jugoslavije. Novinarima Studija povjerio se i Tonči Huljić, najveći pozadinski TV i estradni mogul u Hrvatskoj, te Barbara Bilić, nova superzvijezda hrvatske televizije koja tumači Juditu iz Zore dubrovačke.

Ovaj najprestižniji magazin za scenu, televiziju i poznate možete nabaviti uz sutrašnji broj Jutarnjeg lista, potpuno besplatno kao dar vjernim čitateljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:55