PRIMOPREDAJA

Suzana Jašić iz platforme Možemo! preuzela dužnost gradonačelnice Pazina

Gradonačelnici su uručeni svi gradski izvještaji - od popisa zaposlenika, analitičke bilance Grada Pazina, stanja obaveza i imovine
Suzana Jašić
 Damjan Tadic/Cropix

Prva gradonačelnica u povijesti Pazina, Suzana Jašić iz platforme Možemo! preuzela je u ponedjeljak dužnost od dosadašnjeg gradonačelnika, IDS-ova Renata Krulčića, koji je tu dužnost obnašao punih 12 godina, od 2009.

Primopredaji dužnosti gradonačelnice nazočili su novoizabrani zamjenik gradonačelnice Dragan Družeta i svi pročelnici upravnih odjela Grada Pazina.

Novoizabranoj gradonačelnici Jašić su uručeni svi gradski izvještaji - od popisa zaposlenika, analitičke bilance Grada Pazina, stanja obaveza i imovine Grada Pazina, obveze po kreditima, opći i posebni dio Proračuna Grada do podataka o ustanovama i trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Pazina, izjave o fiskalnoj odgovornosti.

Čestitajući Suzani Jašić, dosadašnji pazinski gradonačelnik Renato Krulčić upoznao ju je s projektima i aktivnostima koje su u tijeku ili u završnoj fazi, rekavši da "suradnju nastavljaju kroz rad u Gradskom vijeću Grada Pazina". Dodao je da predaje gradsku blagajnu u plusu od oko osam milijuna kuna.

Nova gradonačelnica Pazina zahvalila se dosadašnjem gradonačelniku na do sad učinjenom, kao i na konstruktivnom sastanku primopredaje dužnosti i izvještaja.

Rekla je da će njen zamjenik Dragan Družeta dužnost zamjenika gradonačelnika obavljati volonterski, dodavši da će uskoro objaviti i datum konstituirajuće sjednice Gradskoj vijeća Grada Pazina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. srpanj 2022 22:15