GRADONAČELNIK U DNEVNIKU 3

Sva Kerumova TV lica: umor ili alkohol?

Mnogi Splićani jučer su se pitali što je preksinoć bilo gradonačelniku. Ili je ipak bio samo ‘kerumiran’, odnosno ono što jest - samo Željko Kerum

“Djelovao je čudno”, rekao je jedan gledatelj, a to je dojam koji su jučer dijelili mnogi koji su gledali Kerumovo javljanje uživo u Dnevnik 3.

“U početku je govorio toliko sporo kao da je uspavan. Potom je usred razgovora radio neke grimase. A na kraju je razgovor završio usplahiren, povišenog glasa i odjavnim pozdravom: Živjeli vi meni!”

Potaknuti takvim komentarima pogledali smo snimku još jednom i doista je teško proniknuti u Kerumovu pojavnost. U početku javljanja uživo u Dnevnik 3 Kerum govori usporeno, sve do trenutka kad opisuje kako je zvao ministra Biškupića, ali mu se on nije javio. Tada Kerum zaista radi grimasu čuđenja: sklapa oči, diže obrve i izbacuje usne.

Razgovor dobiva na žestini kad voditelj Mislav Togonal pita Keruma hoće li se ispričati novinarima tjednika Vrime koje je psovkama izvrijeđao.

- He-he, ovo mi je smiješno što ste sad pitali - smije se Kerum i kasnije dodaje: - Ja sam bio preblag prema njima! Pred kraj tog odgovora više se ne zna tko priča, jer istodobno govore i Togonal i Kerum, a kad ga voditelj odjavljuje, Kerum se još čuje u pozadini kako se bori za riječ.

- Eee, a… - govori Kerum i odlazi u fade-out. Tu ga, naime, isključuju u splitskom studiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 05:59