OBRAČUN U SAMOBORU

SVAĐA UMALO ZAVRŠILA KOBNO 'Pucali su nam u prozor, a napadači su se odmah razbježali'

 Boris Kovacev / CROPIX

SAMOBOR - Nakon muško-ženske svađe koja se odvijala pola sata prije ponoći u četvrtak u Dalmatinskoj ulici u Samoboru, nepoznata osoba ispalila je jedan metak iz pištolja koji je pogodio prozor stana samoborskog poduzetnika i renomiranog ribiča R.O. (50). Sreća u nesreći je nitko od ukućana nije ozljeđen, a pričinjena materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

- Halo policija? Dođite, netko mi je pucao u prozor - otprilike je glasio telefonski apel policiji koja je odmah na mjesto događaja postala ekipe. Sin vlasnika stana kaže kako propucavanje nema veze sa njegovom obitelji.

- Bili smo u nekom polusnu. Najednom se začula neka svađa u kojoj su sudjelovali jedan ili dva muškarca te jedna žena. Nije dugo trajala jer je odjednom došlo do pucnjave. Nismo razaznali oko čega su se svađali. Prepirka je bila nerazgovjetna. Pogled kroz prozor je bio pust. Nigdje nikoga. Odmah su se razbježali u mrak po uličicama. Metak je pogodio staklo i odbio se o strop i završio u zidu - ispričao nam je kratko sin vlasnika stana.

Forenzičari su sa mjesta događaja izuzeli metak a istražitelji su proveli očevid podno prozora u potrazi za možebitnim tragovima koje su nepoznate osobe ostavile iza sebe. Tko su sudionici prepirke, policija istražuje, a ako se uđe u trag počinitelji kazneno će odgovarati za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:03