NAKON IZJAVA VLASNIKA PIVOVARE JUTARNJEM LISTU...

Sve više ljudi u Facebook grupi protiv Velebitskog piva: Tisuće korisnika pozivaju na bojkot...

Vlasnik pivovare Karlo Starčević izjavio je da su pankeri i rokeri počeli s pedofilijom i homoseksualizmom
 Branislav Grgurović / CROPIX

Nakon izrazito uvjerljivih vlasnika pivovare Ličanka Karla Starčevića, u kojima iznosi tvrdnje da su pankeri i rokeri počeli s pedofilijom i homoseksualizmom , na Facebooku je vrlo brzo osnovana grupa ' Say NO to velebitsko ' koja poziva članove da na bojkot svih proizvoda spomenute pivovare.

Vlasnik Velebitskog piva: Pankeri i rokeri su pokrenuli pedofiliju i homoseksualizam. Ne dam im novac!

Nakon što je priču objavio Jutarnji list novo nastala je grupa u vrlo kratkom vremenu skupila preko 2,531 članova (15:02 sati), a njihov se broj povećava iz minute u minutu.

Podsjetimo, Starčević je svoje homofobne izjave dao putem maila kojim je negativno odgovorio na molbu za sponzorstvo udruga G.A.S. (Gorička alternativna scena), Underground hip hop VG i Punk.

Navedene su udruge su prosincu namjeravale organizirati zajednički festival alternativne glazbe u Velikoj Gorici koji je trabao trajati dva dana. Nisu imali sponzora pa su se molbom obratili Pivovari Ličanka, jer njihov najveći brend, Velebitsko pivo, jednostavno obožavaju.

No, umjesto diplomatske odbijenice, vlasnik i direktor pivovare Karlo Starčević, putem maila, dao im je “košaricu” na prilično nediplomatski način.

- Poštovana, puno hvala na Vašoj ponudi. Moje pitanje je tko je počeo sa pedofilijom i homoseksualizmom. Pankeri i rokeri. Da li Vi ovo nama podmećete ili stvarno ne znate da nije poželjno vuku ostaviti ovce na čuvanje. Mislim da je previše humanitarnih organizacija u Hrvatskoj koje rastaču to jadno nacionalno biće u ime nečega. Mislim da sam Vam sve rekao. Sa poštovanjem, Karlo Starčević - stoji u mailu Starčevića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:43