DŽOKER U RUKAVU

SVE ZA GLASOVE HDZ tajno priprema susret Kolinde Grabar Kitarović i generala Gotovine u Škabrnji

Kako Kolindi popularnost i dalje pada, Gotovina im je trebao biti džoker u rukavu kojim će pridobiti nove glasove...
Zadar, 061014.U nazocnosti brojnih branitelja, gradskih vlasti, pripadnika HV-a i MUP-a te gradjana Zadra sredisnjom svecanoscu na gradskom predjelu Dracevac obiljezena je 23. obljetnica Dana obrane Grada. Svecanosti je nazocila Kolinda Grabar Kitarovic. Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 CROPIX

ZADAR - Gotovina, koji se od dana otkako je izišao iz zatvora jasno distancira od svake stranačke politike, zadaje ovih dana puno problema lokalnim HDZ-ovcima koji iščekuju dolazak Kolinde Grabar Kitarović u Zadar, piše Novi List.

Kako joj, naime, popularnost i dalje pada, Gotovina im je trebao biti džoker u rukavu kojim će pridobiti nove glasove i hitno promijeniti odnos snaga između nje i Josipovića, koji je po najnovijim anketama popularnosti, još uvijek u prednosti.

HDZ stoga svim mogućim kanalima pokušava doći do bilo kakve Gotovinine podrške, pogotovo nakon javnog pisma Zbora generala koji su joj uskratili podršku u predsjedničkoj kampanji. Svima je jasno da bi njegova podrška HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović značila više od svih istupa i skupova zajedno, međutim, general i dalje ostaje po strani.

Čak je i njegov 'glasnogovornik' Željko Dilber ovih dana izjavio da će se Gotovina 'držati, kao i uvijek, po strani'. Suho zlato dale bi neke stranke da ih on podrži na izborima, ali kako vidimo, nema toga tko ga može nagovoriti.

I zato, kad neće Gotovina Kolindi, onda će Kolinda Gotovini. Lokalni HDZ, saznaje Novi list, pokušat će ih spojiti na obilježavanju pada Škabrnje, 18. studenoga, kada bi HDZ-ova kandidatkinja trebala doći pokloniti se žrtvama, a istoga bi dana tamo trebao biti i Gotovina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:18