SURADNJA SVE BOLJA

SVEČANOST U MIMARI Turkish Airlines proslavio 20 godina rada u Hrvatskoj

Ugur Cantimur (lijevo) i ministar Gari Cappelli

Dana 11. travnja u zagrebačkom muzeju Mimara globalna zrakoplovna kompanija Turskih Airlines predstavila je, povodom 20 godina suradnje s hrvatskim tržištem, svoje uspjehe, inovacije i buduće ciljeve na događanju kojem su nazočili ministar turizma Gari Cappelli, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld i mnogi drugi.

- Zadovoljstvo mi je što se nakon 20 godina od otvaranja predstavništva u Zagrebu možemo pohvaliti odličnom suradnjom s Hrvatskom. Prije dvije godine krenuli smo s letovima do Dubrovnika kroz cijelu godinu, a cilj nam je otvoriti još više odredišta u Hrvatskoj koja ćemo povezati s cijelim svijetom te tako privući turiste. Svjesni velike konkurencije u zrakoplovnoj industriji, spremni smo na mnoge izazove koji nas očekuju i neprestano radimo na unap

ređivanju naših usluga kako bismo nastavili s vrhunskom ponudom za naše putnike, istaknuo je direktor Turkish Airlinesa za Hrvatsku Ugur Cantimur.

Cantimur je prisutne upoznao s budućim projektima, ponudama i ciljevima kompanije govoreći o novoj istanbulskoj zračnoj luci koja će postati nova povezna točka Turkish Airlinesa. Kraj prve faze izgradnje, napominje Cantimur, očekuje se 29. listopada ove godine, a uključuje izgradnju prvog terminala na površini od 1,3 milijuna kvadratnih metara, koji će pružati usluge za 90 milijuna putnika godišnje.

- Po završetku svih faza, zračna luka imat će tri terminala, šest pista i godišnji kapacitet do 200 milijuna putnika, rekao je Cantimur i dodao kako je suradnja Turkish Airlinesa s Hrvatskom počela s dva, a sada ima već četrnaest letova tjedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:30