OGLASILI SE PRIOPĆENJEM

SVEĆENIK IZ SESVETSKOG KRALJEVCA POZITIVAN NA KORONAVIRUS Zarazio je jednog župljanina, svi koji su bili u kontaktu trebaju u samoizolaciju

Ilustracija
 Ilustracija / Profimedia, Alamy

Kod svećenika iz Sesvetskog Kraljevca potvrđen je koronavirus. Župnik župe Isusova uskrsnuća vlč. Vlado Letinčić oglasio se o tome u priopćenju na službenim stranicama župe te je svima koji su bili u kontaktu sa 75-godišnjim svećenikom Matom Aračićem i izvanrednim djeliteljem pričesti župljaninom Marijanom Ćaćićem poručio da odu u samoizolaciju i kontaktiraju epidemiološke službe.

"Dragi i poštovani župljani župe Sesvetski Kraljevec. Pošto je testiranjem na COVID-19 (koronavirus) utvrđeno da su dvije osobe pozitivne: don Mate Aračić, umirovljeni svećenik i gospodin Marijan Ćaćić, izvanredni djelitelj pričesti.

Slijedom navedenog, SVI koji smo unazad 20 dana na bilo koji način bili u kontaktu s gore navedenima moramo ići u samoizolaciju i javiti se svojim liječnicima opće medicine koji će prema potrebi (ukoliko i sami imamo neke simptome) obavijestiti epidemiološke službe.

Sada je važno da spriječimo moguće širenje i da zaštitimo jedni druge kroz samoizolaciju. Lijepo molim da se ova poruka proslijedi našim župljanima preko grupa i kontakata. U molitvi povezani.

Vlado Letinčić, upravitelj župe", navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:30