IZBRISAO SPORNU OBJAVU

SVEĆENIK KOJI JE REKAO DA DINO MERLIN PJEVA KAO HODŽA TVRDI DA GA JE NETKO HAKIRAO 'Nisam ništa od toga napisao, dulje vrijeme nisam bio na Facebooku'

 Željko Tutnjević/Arhiva/HANZA MEDIA

Umirovljeni svećenik Ivica Sinanović reagirao je na svoju objavu koja se proširila medijima jer je u njoj napisao da je pjevač Dino Merlin ubijao Hrvate i usporedio njegovo pjevanje 'sa zavijanjem hodže'. Tu objavu je u međuvremenu izbrisao, a danas tvrdi da mu je netko hakirao profil.

Sinanović se jučerašnjom objavom osvrnuo na to što Merlin pjeva na dočeku na Stradunu, izrazivši žaljenje što će Dubrovčane zabavljati pjevač iz Bosne.

Podsjetimo, u jučerašnjoj objavi stajalo je ovo:

- Dragi moji Dubrovčani! Žalim i duša mi žalosna kada čujem da vas u Novu godinu uvodi pjevač iz Bosne, Dino Merlin! Kada već plaćate velike novce čovjeku kojeg uopće ne poznajete, mogli ste ugostiti neku hrvatsku glazbenu zvijezdu, a ovako plaćate čovjeka koji je ubijao i borio se protiv Hrvata! Njegovo zavijanje je slično zavijanju hodže s džamije, pa bujrum gospari!!

U novoj objavi pak kaže:

- Nekoliko dana sam kod kolege, don Daroslava, na blagoslovu obitelji u Ferdinandovcu, cijeli dan hodam, navečer dođem umoran kao pas i legnem u krevet - započeo je Sinanović.

- Sad mi don Daroslav pokazuje nacionalne portale i ja ne mogu vjerovati. Jutros idem na Facebook i ne mogu ući na svoj profil", rekao je za Dubrovački dnevnik.

Dodaje kako ovakva vrsta šale nije nimalo primjerena.

- Dulje vrijeme nisam bio na Facebooku. Tjedan dana sam ispovijedao u Osijeku. Kad sam se vratio, imao sam polnoćku, na Božić božićnu misu, tako da nisam bio dostupan. Očito se netko 'lijepo' ponašao i čestitao mi imendan. Nisam ništa od toga napisao, zadnju poruku koju sam napisao je ona koja se odnosi na treću nedjelju Došašća, čak ni za četvrtu nisam napisao jer sam bio u gužvi", izjavio je Sinanović.

Najavio je i da će cijeli slučaj namjerava prijaviti policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:21