NEOBIČNE RIJEČI S OLTARA

SVEĆENIK UHIĆEN ZBOG SEKSA NA JAVNOM MJESTU!? 'Dragi župljani, ne vjerujte da su me našli s muškarcem u autu'

Navodno su policajac i policajka koji su te večeri bili u ophodnji zatekli vozilo parkirano na obali Vranskog jezera. U ophodnji su bili zbog ilegalnih ribolovaca koji često na Vranskom jezeru noću love ribu
Kastel Stari , 230411.Velika Subota je jedan od dva dana u liturgijskoj godini kada se ne odrzava euharistijsko slavlje, ali obredi Velike Subote pocinju sa blagoslovom svjetla gdje svecenik blagoslivlja oganj sa kojeg se pali uskrsna svijeca.Na slici Don Mislav Hodzic unosi Uskrsnu svijecu u Crkvu.Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX
 Zvonimir Barišin / CROPIX

Misa jedne protekle nedjelje ostat će zauvijek u sjećanju vjernika župe u okolici Zadra, jer su s oltara čuli ono što nikad nisu, piše Voxportal.hr . Naime, njihov je svećenik u jednom trenutku prekinuo misu, rekavši im:

- Dragi župljani, na vjerujte kad vam kažu da su me našli s drugim muškarcem u autu!

Uslijedio je šok, iako malo manji od onog što su ga doživjeli kada se mjestom pronio glas o njihovu župniku koji da je sa drugim muškarcem zatečen u ljubavnom odnosu u autu, bolje reći - na autu!

Identitet svećenika nije otkriven obzirom da nitko od svjedoka ove priče o njoj nije htio svjedočiti svojim imenom i prezimenom. Navodno su policajac i policajka koji su te večeri bili u ophodnji zatekli vozilo parkirano na obali Vranskog jezera. U ophodnji su bili zbog ilegalnih ribolovaca koji često na Vranskom jezeru noću love ribu, pa su im i te večeri postavili zasjedu.

U jednom su trenutku u šikari navodno vidjeli auto koji im je bilo sumnjiv obzirom da je bila kasna večer. Bili su, naime, sigurni da je riječ o krivolovcima i da su tim autom upravo dovezli alat za krivolov ribe na Vranskom jezeru. Polako su se prišuljali vozilu, misleći kako će ih uhvatiti na djelu, a onda je uslijedio - šok! Na haubi auta dvojica su muškaraca navodno imala seksualni odnos.

Ne zna se jesu li u šoku bili više oni ili policajci, no policija je reagirala shodno zakonu i privela ih zbog remećenja javnog reda i mira obzirom da su seksualni odnos imali na javnom mjestu. No, kada su ih doveli u biogradsku postaju, tamo je uslijedio još veći šok - pri legitimiranju su u jednom od muškaraca prepoznali svećenika ravnokotarskog sela.

Drugi muškarac mještanin je jedne općine kraj Biograda, koji je navodno u tom kraju poznat po svojoj homoseksualnoj orijentaciji koju više ni ne krije. Pokušavajući se izvući iz sramote u kojoj se našao, svećenik je policiji rekao kako su tu došli samo riješiti neke stvari i razgovarati.

Kako se priča brzo pročula, svećenik je osjetio potrebu da se opravdava čak i za oltarom, pa se "ukopao" još više, rekavši pred vjernicima da "to što su čuli nije istina".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 03:16