GUST PROMET

Sveti Rok otvoren nakon očevida prometne nesreće, kolona prema Zagrebu duga 10 kilometara

Na dijelu dionice autoceste A1 od južnog dijela Bristovac do vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakih bočnih udara bure

Lučko (ilustracija)

 Matija Djanjesic/Cropix

NOVO - Nakon završetka očevida prometne nesreće u tunelu Sveti Rok, u oba smjera vozi se po dva prometna traka, u smjeru Zagreba kolona u pokretu s povremenim zastojima pred tunelom Sveti Rok duga je oko 10 km, izvijestio je HAK.


Zbog prometne nesreće u tunelu Sveti Rok prekinut je promet na autocesti A1u smjeru Zagreba i kolona u smjeru Zagreba duga je oko 6 km, a kolona u smjeru juga oko 4 km, objavio je HAK koji vozačima savjetuje korištenje obilaznog pravca preko čvora Maslenica u smjeru Zagreba.

HAK je objavio i da se zbog prometne nesreće u čvoru Vrgorac (izlaz iz smjera Zagreba) vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski.

Magla ponegdje smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. HAK poziva vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Na dijelu dionice autoceste A1 od južnog dijela Bristovac do vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakih bočnih udara bure.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:06