UŽIVAO U LUKSUZU

Svi pričaju o svadbenom spotu uhićenog SDP-ovca: Brčkao noge u bazenu pred svojom raskošnom vilom

Internetom se proširio video koji svjedoči u kakvom je luksuzu SDP-ovac uživao. Riječ je o snimci nastaloj na dan Grgićevog vjenčanja
Vinko Grgić sa suprugom kod bazena svoje vile
 Youtube

Novogradiški gradonačelnik i saborski zastupnik SDP-a Vinko Grgić u subotu je tijekom ispitivanja u USKOK-u negirao krivnju u aferi Janaf, a tvrdi i da je spreman dati ostavku iz moralnih razloga.

Policija je pretresla Grgićev dom, a Sabor mu je jučer ukinuo imunitet nakon čega je uhićen.

''Moj klijent je iznio opširnu obranu negiravši krivnju i bilo kakav koruptivni dogovor. Pitanje krivnje i pitanje eventualnog istražnog zatvora su dva razdvojena pravca'', rekao je njegov odvjetnik Zoran Mataić.

Dodao je da se njegovom branjeniku na teret stavlja koruptivni dogovor u kojem je obećano 100.000 kuna za prilagođavanje uvjeta natječaja, koje obrana negira.

''Grgić otprije poznaje prvoosumnjičenog Krešu Peteka, ali ni u jednom trenutku nije čuo da se izustila ponuda od 100.000 kuna i da bi ona bila prihvaćena'', kazao je Mataić.

Pravi dojam o raskoši Grgićeve imovine teško je steći čitajući suhe podatke o površini i procijenjenoj vrijednosti nekretnina. No, po društvenim mrežama se proširio video koji zorno svjedoči u kakvom je luksuzu SDP-ovac uživao. Riječ je o snimci nastaloj prije sedam godina na dan Grgićevog vjenčanja, navodi Slobodna Dalmacija.

„Svatovi Vinka Grgića“ naslov je svadbenog videa, a sve je koncipirano kao glazbeni spot koji počinje scenom u kojoj Grgić ulazi u luksuznu vilu gdje ga, na terasi, dočekuje mlada. Par pleše na golemoj terasi dok u pozadini svira Stingov hit Fields of Gold.

Dalje vidimo Grgića, koji je po struci arhitekt, kako za računalom pregledava nacrte dok mu supruga sprema kavu.

Vide se interijeri lijepe, moderne kuhinje i skupa bijela kožna garnitura u dnevnom boravku, kao i bazen gdje par bezbrižno brčka noge.

Njegov odvjetnik danas je poručio da je Grgić spreman odstupiti s mjesta novogradiškog gradonačelnika.

''Ako razlog za istražni zatvor bude ponavljanje djela, a to se bude temeljilo na njegovoj funkciji, naravno da je spreman odstupiti. No spreman je odstupiti i iz moralnih razloga'', kazao je branitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:02