INTIMAN RAZGOVOR

SVJEDOCI TAJNOG SASTANKA 'Bandić se sada pravda, a s Čačićem je razgovarao čak dva sata'

Svjedoci sastanka Milana Bandića i Radimira Čačića kažu da su u restoranu sjedili najmanje dva sata, najprije u širem društvu, a na kraju u četiri oka.

U četiri oka

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić laže da se nije sastao s bivšim prvim potpredsjednikom Vlade i bivšim šefom HNS-a Radimirom Čačićem.

“Na to što mediji špekuliraju, komentiraju, insinuiraju da gradonačelnik ima sastanke i kombinacije kako će izaći na izbore još ću samo ponoviti: nisam se sastao s Čačićem. Nemam se potrebe ni s kim za sada sastajati”, rekao je u četvrtak na HRT-u.

To nije istina. Bandić i Čačić sastali su se 2. siječnja, rano popodne, u zagrebačkom restoranu Kamanjo. Vidjeli su ih tamo i gosti restorana, kojih je bilo pedesetak. Svjedoci sastanka kažu da su u restoranu sjedili najmanje dva sata, najprije u širem društvu, a na kraju u četiri oka.

Kako smo već objavili, nesumnjivo su razgovarali o mogućoj političkoj suradnji. Zašto Bandić sada demantira svoj sastanak s Čačićem i zapravo govori neistinu?

Razlog demantija

Je li razlog to što je Čačić isključen iz HNS-a pa računa da mu ne može biti koristan politički partner? Ili misli da su njegovi politički planovi prerano izašli u javnost?

Bez obzira na razlog zbog kojega obmanjuje javnost, javno laganje ne bi smjela biti osobina političara koji želi biti “gradonačelnik Hrvatske”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:28