JEDINSTVENI FESTIVAL

Svjetske sportske i medijske zvijezde dolaze u Zadar na Sunset Sports Media Festival

Festival, koji je prošle godine u svojem prvom izdanju izazvao interes medija diljem svijeta ove godine nudi još bogatiji program

Matt Barnes i Stephen Jackson

 Amanda Westcott/

Sunset Sports Media Festivala – jedinstveni, najveći sportsko medijski festival koji okuplja najiskusnije i najstrastvenije sportaše, novinare, komentatore i medijske stručnjake iz cijelog svijeta pretvorit će Zadar u svjetski epicentar sporta i medija. Tijekom tri dana festivala, od 1. do 3. lipnja, svi posjetitelji imat će priliku u opuštenoj atmosferi povezati se sa sportskim entuzijastima i medijskim profesionalcima, poslušati inspirativna predavanja, saznati najnovije medijske tehnologije i trendove, upoznati svjetske medijske zvijezde te iz prve ruke saznati tajnu uspjeha Matta Barnesa i Stephena Jacksona, Miška Ražnatovića, Nikole Stolnika i brojnih drugih istaknutih stručnjaka iz područja sporta, medija, marketinga i poslovanja.

Ovaj festival, koji je prošle godine u svojem prvom izdanju izazvao interes medija diljem svijeta, a o kojem je izvještavao i New York Post, ove godine nudi još bogatiji i zanimljiviji program. Bivši NBA prvaci, a danas voditelji mega popularnog podcasta „All the Smoke“ Matt Barnes i Stephen Jackson tako će bez cenzure otkriti kako su dospjeli na vrh liste najpopularnijih sportskih podcasta u SAD-u i diljem svijeta.

Zvijezde showa koji trenutno dominira svojim revolucionarnim sadržajem na ekranima i platformama društvenih medija diljem svijeta, Pete Radovich, i Guillem Ballague na panelu „The Most Talked About Football Show in the World“ prisutnima će podijeliti svoja iskustva o tome kako su osvojili srca i umove nogometnih navijača diljem svijeta, dok će se na panelu „Leading woman in football“ sigurno stvoriti gužva u 16-ercu jer na njemu sudjeluju vodeće žene u nogometu: Dee Kundra koja vodi i nadzire napredak strateških ciljeva FC Bayern München u Americi i direktorica za brand alliances u Major League Socceru s više od 10 godina iskustva u razvoju globalnog poslovanja, prodaji i marketingu unutar industrije sporta i zabave, Martina Knežević.

image
Mario Pavlovic/

Osnivač Good Game Globala Nikola Stolnik zajedno s Ivanom Breček i Robbieom Douekom na panelu „Esports’ Global Quest“ pokrit će sve goruće teme esporta i svega što ova brzorastuća industrija donosi, a bogati festivalski program ispunjen zanimljivim temama zaintrigirat će i nadahnuti sve prisutne neovisno koji sport primarno prate.

Tako će Providurova i Kneževa palača u Zadru početkom lipnja postati nezaobilazna postaja za sve posjetitelje željne inspirativnih predavanja, upoznavanja sportskih zvijezdi i stručnjaka te povezivanja u zabavnom okruženju na jednoj od najljepših svjetskih destinacija.

Svjetske filmske premijere i luda zabava

Ovogodišnji Festival otvorit će velika svjetska premijera dokumentarca o egzilu Šahtara iz Donjecka koji su radili CBS i Paramount+ zbog čega se očekuje dolazak niza najvećih nogometnih dužnosnika. Sunset Sports Media Festival s ponosom je prvi koji će predstaviti ovaj revolucionarni CBS-ov sportsko-dokumentarni film pružajući sveukupni pogled na sezonu ispunjenu trijumfima i izazovima, dok ova snažna momčad luta europskim nogometnim igralištima u egzilu.

image
Mario Pavlovic/

Organizatori Sunset Sports Media Festivala donose i još jednu pravu filmsku sportsku poslasticu – The Longest Wave, Oskarom nominiran film o kralju windsurfinga, Robbieju Naishu, koji također ove godine dolazi u Zadar kao jedan od panelista. Nakon poučnih predavanja i inspirativnih filmova svi posjetitelji moći će se opustiti, uživati i povezati uz zabavni program koji će dodatno obogatiti ovo jedinstveno festivalsko iskustvo.

Svi koji žele uroniti u svijet sporta i medija, čuti inspirativne priče uspješnih pojedinaca, naučiti o najnovijim trendovima i inovacijama te uz najljepše zalaske sunca stvoriti vrijedne kontakte unutar industrije, svoje ulaznice mogu osigurati već danas. Budite dio ove uzbuđujuće globalne manifestacije i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Sve informacije o Festivalu na kojem se događaju najznačajniji trenuci sportske i medijske industrije možete saznati ovdje, a sve novosti saznajte i putem službenih Instagram i Facebook kanala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:21