SUSRET U DELNICAMA

TAJNA OSTOJIĆEVE KAVE S LINIĆEM Ministar otkrio o čemu je pričao sa smijenjenim kolegom

Ako je sadržaj našeg razgovora tako važan za javnost, onda ću vam otkriti da smo pričali o nogometu, vremenu i politici - odgovorio nam je ministar zdravlja Rajko Ostojić
 Ranko Šuvar / CROPIX

ZAGREB - Što je čudno u tome da sam popio piće sa Slavkom Linićem? Ako je sadržaj našeg razgovora tako važan za javnost, onda ću vam otkriti da smo pričali o nogometu, vremenu i politici - odgovorio nam je ministar zdravlja Rajko Ostojić na pitanje zbog čega se proteklog vikenda susreo sa smijenjenim ministrom financija.

Informaciju o sastanku Linić - Ostojić objavio je dnevnik 24 sata, zajedno s paparazzo fotografijom dvojice uglednih članova SDP-a. Snimljeni su u subotu oko 19 sati u kafiću u Delnicama. Linić je u Delnice stigao u crnom Passatu i naručio kavu i mineralnu, a Rajko Ostojić doputovao je u Audiju i popio dva zelena čaja.

Lokacija je, doznajemo, izabrana jer se Gorski kotar nalazi približno na pola puta između Zagreba i Rijeke. Ostojić kaže da je apsurdno govoriti o tajnom sastanku: - Kakav je to tajni sastanak kada se u subotnje poslijepodne na terasi ispred kafića nađu dva poznata političara i sat vremena zadrže na javnom mjestu?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:13