POSTIZBORNO KOALIRANJE

'TAKE EASY', KAK' BI MI HRVATI REKLI' Bandić odgovorio na pitanje tko ga je sve zvao, spominjao je i Michaela Jacksona i U2

 Boris Kovačev/Cropix i facebook profil M. Bandića

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u petak kako dva mandata koje je njegova Koalicija rada i solidarnosti osvojila na parlamentarnim izborima "neće niti bačena u praznu kantu", a na novinarsko pitanje jesu li ga kontaktirali iz HDZ-a i SDP-a poručio je - "Take easy".

Upitan što će biti s njegova dva mandata, Bandić je novinarima rekao da "neće biti bačeni u praznu kantu" jer on ima dovoljno iskustva da bi to prokockao.

Na pitanje jesu li ga kontaktirali iz HDZ-a i iz SDP-a u vezi postizbornog dogovora, Bandić je odgovorio: "Sve sam rekao. 'Take easy', kak' bi mi Hrvati rekli".

Komentirajući situaciju u Mostu, odnosno izbacivanje Drage Prgometa, Bandić je ustvrdio kako je to i očekivao, samo je mislio da će se to dogoditi za dva, a ne tri dana. Uvjeren je da će se Most "rastepst' do kraja" jer se radi o skupu različitih pojedinaca čijem su uspjehu prvenstveno pridonijeli mediji.

"Pa oni su više bili zadnjih mjesec dana u medijima nego Michael Jackson i U2 zajedno. Od njih ste stvorili zvijezde, pa sada plačite zajedno s njima", rekao je Bandić novinarima.

Most je skup od 19 pojedinaca, koji su skupljeni "preko noći", a za njih se glasalo zbog razočaranosti birača dvjema velikim opcijama. "Koliko će oni opravdati povjerenje, pustimo da se pokaže na djelu. Ja im želim puno uspjeha", poručio je Bandić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:53