TRGOVAČKI POSREDNIK

Talijanski poduzetnik registrirao tvrtku u RH, nudi milijune doza cjepiva: ‘Imamo Pfizer, Sputnjik...‘

Gasparotti je licencirani trgovački posrednik, a njegova je tvrtka već tri godine registrirana u tamošnjem Ministarstvu zdravstva
 Johan Nilsson/TT NEWS AGENCY/AFP/Facebook

Talijanski broker Jurij Gasparotti, inače stanovnik Lombardije, uredno vodi poslovanje posredništva cjepivima protiv Covida, piše Glas Istre. Sudeći po njegovim nedavnim izjavama, od nedavno je moguće kupiti cjepivo protiv Covida na slobodnom tržištu, i to upravo od njegove tvrtke J&G General Service d.o.o. registrirane u istarskom Novigradu.

Naime, nedavno je Gasparotti, u poznatoj talijanskoj emisiji 'Porta a porta' na nacionalnoj televiziji Rai1, upitan je li on slavni posrednik u trgovini cjepivima, odgovorio kako je on samo običan broker.

U razgovoru za Glas Istre Gasparotti potvrdio je da njegova tvrtka ima mogućnost ponuditi milijune doza cjepiva državama ili drugim kompanijama, ovisno o zakonskoj regulativi.

- Trenutno nudimo Pfizer, Sputnik V i AstraZenecu, a nedavno smo poslali ponudu, odnosno pismo namjere regijama Emilia Romagna i Veneto koje mogu, uz suglasnost države, našu ponudu prihvatiti ili odbiti, kaže talijanski poduzetnik.

Inače, u Italiji je Gasparotti licencirani trgovački posrednik, a njegova je tvrtka već tri godine registrirana u tamošnjem Ministarstvu zdravstva. Bavi se posredništvom na tržištu medicinskih potrepština, a među ostalim i cjepivima.

S obzirom da živi u Lombardiji koja je dugo bila pandemijski vrlo problematična zona, počeo se baviti trgovinom maskica, rukavica i ostalih medicinskih potrepština, piše Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:16