PRVA DAMA

Tatjana Josipović: Ivo je žestok i tvrd, a ja sam zlopamtilo

 Nova TV

ZAGREB - Ja sam svadljivija od svog supruga. Dosta sam uporna i tvrdoglava kada nešto radim. Možda sam nekada malo zlopamtilo... Ako me netko nekada povrijedi ili nešto loše kaže to dugo pamtim. Ali nisam osvetoljubiva - rekla je večeras u intervjuuu za Novu TV prva dama Hrvatske Tatjana Josipović.

Tvrdi da je njezin suprug žestok i tvrd iako se to možda ne iskazuje na način na koji neki očekuju. - Mislim da njega javnost ne poznaje u tom smislu - objasnila je.

- Njegova glazba je za mnoge neobična, ali pokazuje njegovu energičnost jednu dinamičnost duha, koju neki, to mu se prigovaralo u kampanji, ne mogu vidjeti iz njegovog nastupa. Tu ima puno ritma tu ima puno udaraljki.

Kaže kako je supruga upoznala na fakultetu, a privukla ju njegova svestranost - činjenica da je osim što je pravnik također i kompozitor.

Više joj se sviđa obraćanje s gospođo Josipović ili funkcijom 'supruge predsjednika' nego titulom 'prve dame' jer smatra da je za naše okolnosti ovaj posljednji naziv previše pretenciozan. Ona i suprug dijele obiteljske obaveze podjednako, a smatra kako je najvažnije da da svako nastavi raditi svoj posao te da kći završi školu i fakultet.

Ističe da nema ambicija postati nova modna ikona. - Ja to nisam, ja to ne mogu niti biti. Bilo mi je ponekad krivo kada me se svelo na objekt. Za to nema potrebe - kaže Tatjana Josipović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 14:10