PLANIRATE NA MORE?

Temperature mora penju se na 20 stupnjeva: Za produženi vikend na Jadranu prvo kupanje!

Promjenjivo vrijeme se nastavlja u cijeloj zemlji, ali zato temperatura mora raste
 Ivo Ravlić / CROPIX

Sunce i kiša očekuju nas idućih dana, jer se promjenjivo vrijeme nastavlja. Tako će u Zagrebu sutra biti sunčano i toplo, no do kraja dana opet nas očekuje pad temperature i kiša.

U srijedu, četvrtak i petak očekuje se uglavnom sunčano vrijeme, no u subotu će opet padati kiša. Kišu će pratiti slab ili srednji jugoistični vjetar, a temperature će se kretati od 10 stupnjeva, koliko se očekuje u srijedu ujutro, do najviše 28, što se očekuje u petak popodne.

Na žalost svih koji planiraju uživati u produženom vikendu, u Zagrebu će u subotu biti kišovito, a dnevne će se temperature kretati od 14 do 19 stupnjeva.

U Splitu je situacija slična kao i u glavnom gradu: sutra i prekosutra očekuje smjena sunčanih i oblačnih razdoblja te kiša.

Zato će srijeda i četvrtak biti izrazito ugodni: temperatura će se kretati između 15 i 23 stupnja, neće biti kiše, a puhat će slab vjetar. No, u subotu slijedi pogoršanje vremena, jer će zapuhati jače jugo, koje će donijeti i kišu.

Ipak, temerature će taj dan biti od 20 do 24 stupnja. Temeprature mora bit će oko 20 stupnjeva, pa bi se mnogi mogli po prvi puta ove godine i okupati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:36