VATROGASCI NA TERENU

Teška nesreća kod Grubišnog Polja: Kamion sletio s ceste i zapalio se, prikolica priječi put, promet je prekinut!

Prometna nesreća je i na zagrebačkoj obilaznici gdje se vozi uz ograničenje brzine

Ilustracija

 Goran Mehkek/Cropix

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC5 na dionici Grubišno Polje-Velika Dapčevica, upozoravaju u utorak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Kako javlja Danica.hr, nesreća se dogodila u utorak nešto prije 7 sati u mjestu Velika Dapčevica. Došlo je do izlijetanja teretnog vozila đakovačkih oznaka u putni jarak, a prikolica se ispriječila preko ceste.

“Pritom se vozilo zapalilo i još uvijek gori te se požar gasi. Zbog toga očevid još nije počeo. Cesta je zatvorena za sav promet.

Vozači se pozivaju da koriste obilazni pravac Grubišno Polje – Ivanovo Selo – Đulovac”, rekla je glasnogovornica bjelovarske policije Maja Barbir Grubić.

Srećom, u nesreći nitko nije stradao. Više informacija nakon što policija obavi očevid na mjestu nesreće.

Prometna na zagrebačkoj obilaznici

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) na čvoru Zagreb zapad u smjeru Lipovca vozi se uz ograničenje brzine, a HAK vozače poziva na oprez jer je na autocesti A1 između čvorova Novigrad i Bosiljevo I uočena srna.

Mokri su i skliski kolnici od kiše mjestimice na cestama u unutrašnjosti. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Od danas u 9 sati do 8. listopada, na riječkoj obilaznici (A7) zbog sanacije prijelaznih naprava na vijaduktu Lenci, na dionici između čvora Rijeka zapad (Diračje) i čvora Rujevica u smjeru Zagreba/Križišća vozit će se jednim trakom, a od 8. do 24. listopada po dva sužena prometna traka.

Promet osobnih vozila povremeno je pojačan na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom, u oba smjera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:08