'NEKA VIDE DA NAS IMA'

THOMPSON ZOVE NA SKUP POTPORE BRANITELJIMA 'Osokolile se vražje sile i fašistoidni ljevičari'

Povod njegovog poziva je antiprosvjed u organizaciji udruge 'Occupy Croatia' koji će se okupiti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu
 Facebook

Marko Perković Thompson pozvao je putem svoje Facebook stranice na skup potpore hrvatskim braniteljima u Savskoj 66 u subotu u 14 sati pod motom 'Neka vide da nas ima!'.

Povod njegovog poziva je antiprosvjed u organizaciji udruge 'Occupy Croatia' koji će se okupiti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

"Vražje sile su se toliko osokolile da javno pozivaju na antiprosvjede protiv hrvatskih branitelja, ne samo da pozivaju na antiprosvjede već uz blagoslov ove vlasti i medijskih štakoraša pokušavaju izazvati nerede i nemire kako bi za to okrivili hrvatske Branitelje. Nazivaju ih pogrdnim imenima te ih optužuju da su oni krivci za sve veću krizu u koju nas je dovela trenutna nesposobna vlada. Fašistoidni ljevičari i razne udruge koji sebe nazivaju "Okupirajmo Hrvatsku", pojedinci koji nose transparente da treba zapaliti naše Crkve, koji naše Branitelje nazivaju stokom, pojedinci koji su služili agresoru u Domovinskom ratu, koji su jedan dan pred kamerama u štakama kao invalidi i poistovjećuju se s braniteljima, a već drugi dan prestignu njemačkog ovčara, najavljuju veliki prosvjed protiv hrvatskih branitelja u Savskoj 66. u subotu, 14. ožujka", stoji u pozivu objavljenom na Thompsonovoj Facebook stranici.

U dodatku ovom pozivu Thomsona na potporu prosvjednicima koji borave u šatoru ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66, ističe se kako priprema i "poklon paket". Naime, za onog tko pošalje "sliku s najvećim hrvatskim barjakom sa skupa potpore u subotu u Savskoj 66" slijedi nagrada.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:18