SAŠA BROZ

TITOVA UNUKA ODGOVORILA DOMAZETU LOŠI: Djed je završio semestar u Hogwartsu, pa je torbicu od zmijske kože učinio nevidljivom

Zageb, 090315.Praska 2.Konferencija za novinare odrzana je u Gradskoj organizaciji SPD-a. Tema konferencije koju su vodili Davor Bernardic i Sasa Broz bila je izdvajanje Gradskog ureda za kulturu.Na fotografiji: Sasa Broz.Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Kristo / CROPIX / COPYRIGHTED

Umirovljeni admiral iz Sinja, pisac i poklonik teorija zavjere Davor Domazet Lošo u svojoj novoj knjizi 'Admiralovi zapisi' otkrio je podrijetlo Josipa Broza Tita. O Titu Lošo piše kako je bio podmetnuti ruski agent koji je rođen u izvanbračnoj vezi bečkog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice. Dokaz za to je, kazao je Lošo gostujući u emisiji 'Nedjeljom u dva' Aleksandra Stankovića, torbica od zmijske kože od koje se Tito nije odvajao. Što se nalazilo u Titovoj torbici Lošo nije htio otkriti, te je poručio da sve piše u njegovoj knjizi.

Nije dugo trebalo čekati reakciju Titove unuke Saše Broz.

- Poštovani DRUŽE DD Lošo, vezano za djedovo (a time i porijeklo moje malenkosti), ponizno Vam upućujem sljedeće informacije i nadam se da će biti od koristi Vašem novom književnom hitu u kojem, između ostalog materijala, možemo naći i nešto u stilu: JAŠE TITO NAS, AL' BOME I MI NJEGA!!! Istina je to da Tito nije bio Tito, ali niste pogodili kombinaciju... Djed je bio posvojeno dijete punokrvne Kolumbijke i nasljednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz 5. st. pr.n.e. Postoje, gospodine Lošo, i drugi pokazatelji koji kažu da je zapravo bio žena. Žena s mudima! Ta tvrdnja mi naime nije draga jer moj identitet direktno dovodi u pitanje. Baka mi je pričala da je djed u mladim danima izgledao kao pripadnik crne rase. To je neobično, kažu stanovnici Patagonije, jer su mu roditelji bili arijevci. Patagonci su ponosni na djeda, a kuća u kojoj je rođen davne 1656. i danas je zanimljiva turistima - ironična je bila Saša Broz na svom Facebook profilu.

Saša Broz nije zaboravila prokomentirati ni spomenutu torbicu od zmijske kože.

- Voljela bih da sam imala prilike, kao Vi, vidjeti tu torbicu od zmijske kože, ali djed je, kažu, završio jedan semestar u Hogwartsu, što je bilo dovoljno da može stvari učiniti nevidljivima. Nevidljiva THE TORBICA od zmijske kože... kako to da nitko od obitelji nije vidio tu torbicu ??? Mislim... kad ga tako dobro poznajete, onda znate da nikad sam nije nosio ništa osim cigara. Upaljač bi rijetko imao sa sobom. Valjda su se plašili da se ne zapali pa da se ne može nastaviti mit. Bez glavnog junaka nema mitologije ni brainf... logije, napisala je Broz pa čestitala Domazetu na knjizi.

- Zašto o djedu u Vašoj knjizi? Koliko će koštati knjiga? Očekujete dobru prodaju? Zašto ne pišete knjigu o nekom drugom hrvatskom velikanu? A to da je djedov sprovod bio najveći u povijesti, to bi ipak bila istina. Vama, poštovani gospodine Lošo, od srca želim uspjeh s knjigom, a za sve one koji javno lupetaju, a ne znaju što lupetaju, evo ekskluziva za neki novi književni bestseler: PRAVO IME J.B. TITA JE JUAN MANUEL MARQUEZ VON SKINITE MI SE VIŠE!!!, zaključila je sarkastično Broz.





....Poštovani DRUŽE DD Lošo,vezano za djedovo (a time i porijeklo moje malenkosti) ponizno Vam upućujem sljedeće...

Posted by Saša Broz on Sunday, 10 May 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:59