Connect Week UNIN

Tjedan karijera Sveučilišta Sjever: Jedan od najvećih regionalnih događaja spajanja akademske i poslovne zajednice

Na događaju će se okupiti više od 70-ak međunarodno priznatih tvrtki i ustanova s područja regije, ali i šire

Kampus Sveučilišta Sjever

 Zeljko Hajdinjak/Cropix

U ponedjeljak, 16. svibnja, u koprivničkom i varaždinskom Sveučilišnom centru započinje Tjedan karijera Connect Week UNIN Sveučilišta Sjever.

Događanje pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske poštanske banke i u organizaciji Odjela za EU fondove, razvojne projekte, suradnju s gospodarstvom i transfer tehnologija Sveučilišta Sjever, odlična je prilika za umrežavanje studenata s poslodavcima, ali i za upoznavanje srednjoškolaca sa Sveučilištem, pojedinim studijima i mogućnostima koje im se nude.

Na događaju će se okupiti više od 70-ak međunarodno priznatih tvrtki i ustanova s područja regije, ali i šire.

Uz panel-rasprave s uspješnim predstavnicima priznatih tvrtki i ustanova te predstavljanje djelatnosti i rada tvrtki izlagača, tijekom pet će se dana održavati zanimljive radionice za studente Sveučilišta Sjever.

Sveučilište Sjever iz godine u godinu raste. Broj studenata, nastavnika i studijskih programa sve je veći. Više od 5.200 studenata prati 31 studijski program na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini.

Otvorenje Tjedna karijera, na kojemu će sudjelovati predsjednik Odbora za regionalni razvoj i fondove Europske unije Hrvatskog sabora dr. sc. Marko Pavić, državni tajnik središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, Bernard Gršić, član Uprave Hrvatske poštanske banke Ivan Soldo, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec te Petar Filipan, Management tim, CIO & HR voditelj iz tvrtke Sobočan d.o.o., u Sveučilišnom centru Varaždin započinje panelom "Uloga poslovne i akadamske zajednice u jačanju konkurentnosti hrvatskog gospodarstva". Moderator panela je prof.dr.sc. Ante Rončević, pročelnik Odjela za ekonomiju Sveučilišta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:42