ŠKORINA SESTRA

‘To što je Domovinski pokret priopćio je obični PR! Meni telefon gori, svi žele da se Miro vrati, vjerujem i da hoće!‘

Zastupnica u Saboru i sestra Miroslava Škore vjeruje da će svoga brata uspjeti nagovoriti da ostane predsjednik Domovinskog pokreta
Vesna Vučemilović
 Vlado Kos/Cropix

Vesna Vučemilović, zastupnica u Hrvatskom saboru iz redova Domovinskog pokreta (DP) i sestra Miroslava Škore, rekla je za RTL-ovu emisiju "Direkt" da ona očekuje da će se predsjedništvo stranke što prije sastati i odbiti njegovu ostavku koju je u utorak podnio na mjesto predsjednika stranke.

- Ja očekujem da se predsjedništvo što prije sastane i u ime svih naših 10,000 članova koji su mi užarili mobitel danas te isto tako u ime naših 400 vijećnika i saborskih zastupnika njegovu ostavku ne privati - rekla je Vučemilović i dodala da je priopćenje DP-a u kojem stranka Škori zahvaljuje na učinjenome pisao "stranački PR" te da ostavku tek treba prihvatiti Predsjedništvo stranke.

Vučemilović je komentirala i Škorinu konstataciju da je ostavka koju podnosi "neopoziva".

- Imali smo mi i ministre koji su davali nekoliko puta ostavke, tako da, on je jedan vrlo emotivan čovjek koji je i čovjek trenutka, znate, ja ga poznajem jako dobro. Vjerujem da ćemo ga uspjeti nagovoriti da ostane predsjednik Domovinskog pokreta - rekla je saborska zastupnica DP-a za RTL-ovu emisiju "Direkt".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:21