OBJAVIO NA SVA ZVONA

Todorić najozbiljnije: ‘Hrvati su glasali u mojoj anketi. Evo koliko njih... hoće me za premijera!‘

Inače, Todorić na svojoj Facebook stranici ima oko 13.000 pratitelja. A našao je i razlog zašto je od potencijalnih 13.000 glasalo njih 4000.

Ivica Todorić

 Tomislav Kristo/Cropix

Ivica Todorić večeras je na sva zvona objavio rezltate Facebook ankete koja, kako navodi, dokazuje da Hrvati žele baš njega za premijera. Naime, na svojoj je Facebook stranici objavio anketu prema kojoj bi 93 posto ispitanika izabralo posrnulog vlasnika Agrokora za premijera.

Koliko bi ih odabralo Plenkovića u srazu s Todorićem? Tek 7 posto, prema rezultatima Todorićeve ankete. Todorić je nadalje siguran u činjenicu da bi navedenu anketu trebalo shvatiti ozbiljno. "U njoj je sudjelovalo više od 4000 ljudi, svojim imenom i prezimenom, bez botova, bez trolova", piše Todorić.

Inače, Todorić na svojoj Facebook stranici ima oko 13.000 pratitelja. A našao je i razlog zašto je od potencijalnih 13.000 glasalo njih 4000.

image

Todorićeva anketa

/Screenshot Facebook

"Moram napomenuti da je organski doseg moje Facebook stranice trenutno ograničen zbog, kako smo doznali, anonimnih prijava određenih ljudi iz Hrvatske koji su očito bili nezadovoljni dijelom sadržaja koji objavljujem, no moj pravni tim riješio je sve detalje oko tog pitanja s kompanijom Meta, te ćemo uskoro ponovo imati potpuni organski doseg svih objava”, zaključuje Todorić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:28