ZAHVALIO SDP-u

Tomašević: ‘Mislim da je Bandić gotov, ali isto tako ga ne podcjenjujem. Tek ga treba pobijediti‘

‘Ne bih se ni na koji način htio miješati u izborni proces unutar SDP-a. Trebaju završiti izbori za sva SDP-ova tijela‘
Tomislav Tomašević
 Ranko Suvar/Cropix

Peđa Grbin rekao je jučer da nema ništa protiv da SDP podrži kandidata koji ne dolazi iz njihove stranke u utrci za gradonačelnika Zagreba.

- Ja nemam nikakav problem da naš zajednički kandidat ne bude iz SDP-a, ako je to sigurno rješenje da s jedne strane maknemo Milana Bandića, da maknemo lopova, a da ne dopustimo kradljivcima iz HDZ-a da dođu na njegovo mjesto, rekao je Peđa Grbin u Dnevniku Nove TV.

Upitan znači li to da je spreman podržati Tomislava Tomaševića iz platforme Možemo, Grbin je odgovorio:

- Ako je to najbolje rješenje i ako je sigurno da ćemo na tim izborima uspjeti i da ćemo grad Zagreb izvući iz ralja ovih koji ga godinama pljačkaju - zašto ne.

Tomislav Tomašević zahvalio se SDP-ovcima na ponudi. Ali o kandidaturama je, kaže za Dnevnik.hr, još prerano govoriti.

- Ne bih se ni na koji način htio miješati u izborni proces unutar SDP-a. Trebaju završiti izbori za sva SDP-ova tijela, i krajem rujna nakon toga svi lijevo od centra vidjeti na koji način da Bandić izgubi Zagreb, a da HDZ ne dobije Zagreb, smatra Tomašević.

Komentirao je i političku sudbinu Milana Bandića.

- Mislim da je gotov, ali isto tako ga ne podcjenjujem. I njega će doista trebati pobijediti. I trebat će za to sve resurse i snage staviti na jedan kup, i napraviti to do kraja, smatra Tomislav Tomašević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:01