KORONA AFERA

Tomašević smijenio zaraženog šefa Stožera: ‘Moja fotografija? Zar bih trebao prestati živjeti?‘

Mediji su objavili fotografiju na kojoj Neferović - dok je u izolaciji - uređuje zelenu površinu ispred svoje kuće
Vedran Neferović








 
 Danijel Soldo/Cropix

Načelnika Stožera Civilne zaštite Požeško-slavonske županije Vedrana Neferovića prije četiri dana na njegov zahtjev zbog pozitivnog testa na COVID razriješio je župan Alojz Tomašević, koji je sebe imenovao novim načelnikom, a preslik rješenja objavio je u petak na stranicama županije.

Prema podacima iz odluke, Neferović je razriješen zbog pozitivnog testa na koronavirus, zbog čega ne može obavljati dužnost na koju je imenovan.

"Nema ništa tu sporno, sa županom sam razgovarao odmah nakon što mi je potvrđen pozitivan nalaz", rekao je Neferović u petak za Hinu.

"Rekao sam da zbog činjenice da su pozitivni i članovi moje obitelji ne mogu normalno funkcionirati. Ne mogu se brinuti o njima dok telefon stalno zvoni. Županu sam rekao da netko drugi treba voditi posao jer u tom trenutku nisam znao koliko će biti ozbiljna situacija", rekao je Neferović.

Bivšem načelniku Stožera Civilne zaštite Požeško-slavonske županije Vedranu Neferoviću zaraza koronavirusom potvrđena je još 27. kolovoza, od kada je u kućnoj izolaciji.

Mediji su objavili fotografiju na kojoj Neferović - dok je u izolaciji - uređuje zelenu površinu ispred svoje kuće, a on je s tim vezi rekao za Hinu kako se "nepotrebno dižu tenzije".

"Zar bih trebao prestati živjeti? Dijete je izašlo sa mnom jer je bilo cijelo vrijeme u jednom te istom okružju", prokomentirao je Neferović.

Ponovio je da je nakon košnje samo pokupio travu i počistio ispred kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:43