NAGRADNA IGRA

Tomislav Šarec: ‘Ako supruga odluči da je osvojeni BMW njezin, tako će i biti‘

42-godišnji Zagrepčanin sljedeći će tjedan dobiti ključeve BMW-a koji mu daruje Jutarnji list
Tomislav Šarec
 
 Davor Pongračić/Cropix

- Kad ste me prije dva dana zvali iz Jutarnjeg lista da mi kažete da sam osvojio BMW, gospodina s druge strane telefona najprije sam pitao je li to prvotravanjska šala - kaže nam Tomislav Šarec (42) iz Zagreba, dobitnik BMW-a 118i u nagradnoj igri Jutarnjeg lista.

Tomislav, po zanimanju vozač, sa suprugom je sakupljao kupone koji su izlazili u Jutarnjem od 5. do 15. lipnja, sljedeći će tjedan dobiti ključeve novog BMW-a.

Svađa u kući

- Doista sam mislio da je šala. Nikada u životu nisam ništa dobio na nagradnoj igri iako ih supruga i ja često igramo. U jednom smo periodu čak bili prestali, izgubili smo motivaciju. No, onda smo opet počeli i, evo, uskoro nam stiže BMW - priča nam Šarec. I inače se, kaže, u njihovoj obitelji čita Jutarnji list.

- Ako radimo ujutro, novine ne kupujemo jer ih do navečer ne stignemo pročitati. Ali, kad imamo vremena, obavezno ih kupimo. Pogotovo kada su aktualne nagradne igre. Ako tada slučajno netko zaboravi kupiti novine, u kući zna doći i do svađe, no to ne potraje dugo, nego svi zajedno krenemo u potragu za novinama - sa smiješkom na otkriva Tomislav te dodaje da Jutarnji prate i na svim digitalnim platformama.

I on i supruga već imaju svoje automobile, no novi BMW im sigurno neće biti višak. - Vjerujem da će moj stari Golf 3 ići u mirovinu. Osim ako supruga ne odluči da BMW ide njoj. Ako i bude tako, ja nemam pravo prigovora. Njezina je riječ uvijek zadnja. A i zaslužila je - kaže gospodin Šarec.

On je, ističe, i inače veliki obožavatelj automobila. - Volim oldtajmere, u garaži imam i jednog starog trkaćeg fiću. Stoga još više cijenim ovu nagradu, jer automobili su moja strast - priča. Vjerovat će da je doista osvojio automobil tek kada prvi puta sjedne u njega te provoza suprugu i njihovo dvoje djece. - Od srca zahvaljujem Jutarnjem listu - kaže.

Više prostora

Inače, novi BMW 118i serije 1 je mlad, moderan i urban automobil s kompaktnim omjerima, fluidnom linijom krova i zapanjujuće dinamičnim linijama koje obećavaju agilnost i zadovoljstvo u vožnji. Unutrašnjost je moderna i precizno strukturirana. Putnicima nudi više prostora nego ikada prije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:51