OPORBENI OKRŠAJ

Tomislav Tomašević progovorio o ‘situaciji‘ s Grmojom: ‘Moram priznati da sam se šokirao‘

Već smo nekoliko puta gospodin Grmoja razgovarali o tome i vjerujem da smo to riješili, kazao je Tomašević
 Ranko Suvar/Cropix

Tomislav Tomašević iz platforme Možemo! za RTL Danas ispričao je svoju stranu priče o događaju koji se odvio između njega i zastupnika Mosta Nikole Grmoje.

- Mislim da ima neku medijsku kalkulaciju oko toga. Uz sva ta podbadanja koja smo imali i ranije, ali u tri godine politike nikad mi se nije dogodilo da netko na ovaj način izvuče stvari iz konteksta i napuše ju kako bi dobio neku medijsku pozornost. Naravno da se nasmijao i nije to bila jedina situacija ispred Sabora nego kad smo predavali i liste za pristup sjednici, onda smo se zezali.

Šokirao sam se, moram priznati, zbog toga, međutim već smo nekoliko puta gospodin Grmoja razgovarali o tome i vjerujem da smo to riješili - kazao je Tomašević za RTL te je, između ostalog, kazao da će i u Saboru podržati Zakon o obnovi Zagreba ako će biti dobar.

Podsjetimo, Nikola Grmoja na svojem Twitter profilu objavio je da je jutros primio prijetnje od Tomaševića.

- Dakle, ja sam tu bio ispred sabornice, čekam svoje kolege. Došao sam u jednom dobrom raspoloženju, dobrom duhu, ali evo kolega Tomašević iz lijevo-zelene koalicije je odmah krenuo s prijetnjama. Dakle, rekao mi je da ću platiti zbog svog nastupa na N1.

Ne znam, valjda bi gospodin Tomašević, gospođa Peović i ostali uređivali što bih ja trebao govoriti. Evo, to smatram kao jedan udar na slobodu govora saborskog zastupnika. Volio bih da razjasni što je mislio pod tim da ću platiti zbog onog što govorim - kazao je ranije Grmoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:39