ŠESTORICA PRIVEDENIH

TOTALNI KAOS U PRIHVATNOM CENTRU Dvojica Albanaca tijekom jutarnje šetnje napali policajce, situacija je potpuno eksalirala na doručku

 
Ilustracija
 Darko Tomas / CROPIX/Ilustracija

Zbog napada na policajce prošloga tjedna u Prihvatnom centru za strance u Obedišću Ježevskom sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor šestorici albanskih državljana.

Aleksander Ndrejaj, Ervin Lleshaj, Oliver Triepshi, Leli Shkreta, Gilaj Gjergj i Antonio Leshjani u istražnom su zatvoru završili zbog opasnosti od bijega, doznaje se na sudu.

Do napada je došlo u srijedu oko 8 sati kad je Ndrejaj tijekom jutarnjeg obilaska soba i buđenja osoba u prihvatilištu najprije opsovao, a potom i fizički nasrnuo na policajce. Ndrejaju se u napadu pridružio Lleshaj te su obojica rukama i nogama počeli udarati policajce, doznaje se na sudu.

Nakon što su se oglušili na naredbe da prestanu s napadom, policajci su svladali otpor i smjestili dvojicu napadača u posebnu sobu.

Pola sata kasnije, za vrijeme posluživanja doručka, uslijedio je novi napad na policajce u kojem su sudjelovali Triepshi, Shkreta, Gjergj i Leshjani. Njih četvorica su istovremeno rukama i nogama napali dvojicu policajaca pa su im u pomoć priskočili drugi policajci koji su svladali otpor napadača i smjestili ih u posebnu sobu.

Tijekom napada trojica policajaca lakše su ozlijeđeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 14:25