OGLASIO SE HAK

TOTALNI PROMETNI KOLAPS U VEČERNJIM SATIMA Kod Zagreba kolona duga sedam kilometara, vozači nervozno trube: 'Što će tek biti kada počne sezona?!'

 
 Prijatelji u prometu, Facebook stranica

HAK je u večernjim satima u petak izvijestio da se na autocesti A3 Bregana-Lipovac stvorila kolona duga sedam kilometara.

Do kolone je došlo zbog gustog prometa i radova koji se odvijaju između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad u smjeru Lipovca.

- Pozivamo vozače na strpljenje i razumjevanje, te poštivanje privremene prometne regulacije. Kao alternativa može se koristiti stara cesta do čvora Ivanić Grad - objavili su.

Dodatno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac se zbog prometne nesreće prije čvora Novsk u smjeru Bregane vozi usporeno, voznom i preticajnom trakom uz ograničenje brzine 80 km/h. Također, na ulaznom kraku čvora Županja zbog autobusa u kvaru savjetuju vozačima oprezniju vožnju.

Na Facebook stranici 'Prijatelji u prometu' objavljena je oko 21 sat snimka situacije u koloni, gdje se vidi kako je nastao teški krkljanac, a vozači nervozno i trube kao da će im to riješiti probleme.

- Prometna policija nije položila ispit. A što kad počne turistička sezona? - stoji u objavi.

Sami procijenite je li ovakva gužva normalna u petak kasno navečer i to nakon što su završile sve uobičajene gužve od putovanja tijekom prošlog blagdanskog vikenda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:30