TJELESNO AKTIVNI

Tradicionalni trening Aktivne Hrvatske održan u Vodicama, sudjelovali Renata Sopek i Patrik Kramarić

‘Izaberite trening koji vam najviše odgovara i svojim primjerom potaknite i ljude u svojoj okolini na vježbanje!‘

Ivan Goreta, Renata Sopek i Patrik Kramarić

 Mirsad Mešinović

Brojni su se vježbači odazvali pozivu na tradicionalni trening Aktivne Hrvatske u Vodicama. Prilika je ovo za ponovno podsjećanje na važnost redovne tjelesne aktivnosti. Naročito kod djece i mladih kojih čak 35 % živi s prekomjernom tjelesnom težinom. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba na čelu s Patrikom Kramarićem i Ivanom Goretom predvodio je jednosatni trening kojem je cilj potaknuti građane na vježbanje.

image
Mirsad Mešinović

„Pozivamo sve da iskoriste lijepo vrijeme za boravak i aktivnost vani. Preporučamo barem pola sata dnevno za neku vrstu tjelesne aktivnosti, kod djece i mladih barem 120 minuta u danu. Izaberite trening koji vam najviše odgovara i svojim primjerom potaknite i ljude u svojoj okolini na vježbanje!“ – rekao je trener Patrik Kramarić.

image

Patrik Kramarić

Mirsad Mešinović

Program u Vodicama je vodila ambasadorica projekta Renata Sopek. Vježbače je pozdravio gradonačelnik Vodica Ante Cukrov koji je istaknuo kako su Vodice jedan od gradova koji izdvaja najviše sredstava za sport. Uz njega su bili i direktorica Turističke zajednice grada Vodica Anita Franin Pečarica te Toni Mateša. Partneri projekta su Grad Vodice i Turistička zajednica Vodica.

image

Renata Sopek

Mirsad Mešinović

Aktivna Hrvatska u jedanaestoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora.

image
Mirsad Mešinović

Partner projekta je Podravka koja kontinuirano ulaže u unapređenje i razvoj nutritivno adekvatnih proizvoda koji potiču zdravu, uravnoteženu i održivu prehranu potrošača. Hidraciju za vježbače osigurava Jana kao idealan saveznik za prirodno osvježenje uz trening te Mivela. Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, Mentalni trening, Definicija Hrane i Falkensteiner Resort Punta Skala.

image
Mirsad Mešinović

Sljedeći trening Aktivne Hrvatske su vježbe za lice Jelene Atabeyki u Falkensteiner Resortu Punta Skala u subotu, 3. lipnja. Ljetni jutarnji trening pilatesa s Asjom Petresen u Samoboru je u subotu, 8. srpnja. Po prvi puta tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba vježbat će s građanima Metkovića 26. kolovoza, a u Bolu na Braču 9. rujna. U rujnu ćemo se posebno posvetiti mladima i to u Solinu i Rijeci.

image
Mirsad Mešinović
image
Mirsad Mešinović
image

Ivan Goreta

Mirsad Mešinović
image

Renata Sopek

Mirsad Mešinović
image
Mirsad Mešinović
image

Anja

Mirsad Mešinović

Za treninge se možete prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:06