GUŽVE PREMA MORU

TRAGIČAN POČETAK TJEDNA U stravičnoj nesreći na A1 poginulo 6-godišnje dijete

 
 CROPIX

NOVO 09:14 - Zadarski.hr saznaje kako je u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5 sati, na autocesti A1 kod Nadina, poginulo 6-godišnje dijete.

Prema prvim informacijama, 55-godišnji državljanin Slovenije upravljao je automobilom austrijskih nacionalnih oznaka u smjeru sjevera te u jednom trenutku izgubio nadzor nad automobilom i udario u zaštitnu ogradu.

Nakon nesreće u zadarsku bolnicu prevezene su tri ozlijeđene osobe, dvije žene i 6-godišnje dijete, koje je u bolnici preminulo.

Na mjestu nesreće provodi se očevid, a promet se tom dionicom odvija usporeno.

---------------------------------

08:19 - Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) na 34. +500 km, poslije čvora Kosnica u smjeru Bregane vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine.

Zbog prometne na autocesti A1 između čvora Benkovac i odmorišta Nadin u smjeru Zagreba (275. km) vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Zbog prometne na autocesti A3 Bregana-Lipovac poslije čvora Kutina u smjeru Lipovca (106.+ 250 km) vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zbog vrlo gustog prometa uz povremene zastoje vozi se na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora. Na naplati Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.

Prometuje se uz povoljne vremenske uvjete. Promet je pojačan na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti, na gradskim prometnicama i obilaznicama, na Jadranskoj magistrali (DC8), prilazima turističkim središtima, u trajektnim lukama i pristaništima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. prosinac 2023 06:45