KONAČNI PAD

Trgovački sud u Bjelovaru pokrenuo stečaj Peveca

Višnja i Zdravko Pevec u zadanom roku nisu priložili vjerodostojnu ispravu kojom bi dokazali postojanje strateškoga partnera spremnoga za pristupanje dugu
Bjelovar 281109.U Pevecovom prodajnom centru u Bjelovaru radnici su u subotu od 10 do 14 sati prosvjedovali trazeci odgovore na pitanja o daljnjoj sudbini njihovih radnih mjesta i isplati placa i drugih primanja za posljednja tri mjerseca, no odgovore im kao niti radnicima u drugim prodajnim centrima Pevecova trgovackoga carstva nitko ne dajeFoto: Miroslav Martinic / CROPIX
 Miroslav Martinić / CROPIX

BJELOVAR - Stečajna sutkinja Branka Pleskalt u četvrtak je donijela rješenje o otvaranju stečajnog postupka nad tvrtkom Pevec d.o.o. Bjelovar.

Za stečajnoga je upravitelja imenovan Darko Šket.

Ispitno izvještajno ročište na kojem će biti raspravljene prijave potraživanja vjerovnika i donesene odluke o daljnjem odvijanju stečajnoga postupka u Trgovačkom sudu u Bjelovaru zakazano je za 9. ožujka 2010. godine.

Višnja i Zdravko Pevec u roku od tri dana koji im je određen na ročištu održanom u Trgovačkom sudu u Bjelovaru u ponedjeljak, 21. prosinca, nisu priložili vjerodostojnu ispravu kojom bi dokazali postojanje strateškoga partnera spremnoga za pristupanje dugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 04:15